Pagina's

maandag 22 november 2010

Mijn eerste ... jeansrokje!

Op mijn blog is het de laatste 6 à 8 maanden een super saaie
boel geworden!!! Ten huize Verheyen daarintegen helemaal niet.
Onze Nienke is een hevige meid! De laatste weken sluipt ze hier in huis rond als een echte 'paracommando'. Niets en niemand is nog veilig, alles moet ontdekt worden en vooral door haar mondje! En na een zeer lastige week van moeilijke nachtjes bij moeke en vake in bed, staan daar
plots twee nieuwe tandjes klaar. Dus vanacht sliep ze terug een nachtje in haar eigen bed, hoera. Nienke had al twee tandjes onderaan en nu komen er twee tevoorschijn bovenaan.
Op creatief gebied heb ik de laatste maanden wel niet stil gezeten, alleen lukte het niet om mijn blog te updaten. Momenteel ben ik weer met vanalles tegelijk bezig: een winterjasje en gebreid vestje voor Nienke, een rat (zie muis), en mijn miniquilt! Even geleden kreeg onze zus haar eerste jeansrok van ons huismerk 'Ullizee'. Zie hier op foto!
Sinds september wordt er hier ook af en toe verbouwd. Onze garage wordt een nieuwe slaapkamer met badkamer voor Ian onze oudste zoon. Momenteel ligt het even stil, we wachten op de ramen en er moet nog gevloerd worden. Ian zijn oude kamer wordt speelkamer! Op zolder wordt er ook gewerkt aan mijn 'naaiatelier', de voormalige stookzolder werd bezet en nu moeten we nog schilderen en laminaat leggen zodat ik binnenkort een eigen plekje heb. We zullen content zijn als alle rommel eindelijk een definitief plekje heeft.

1 opmerking:

  1. maar kijk eens wat een flinke meid dat ze al is !!!!!
    en een leuk rokje ook !
    blij nog eens iets van je te lezen...

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langs komt en jouw reactie waardeer ik enorm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...