Pagina's

maandag 3 december 2012

We tellen af...

We zijn al begin december en tellen af naar Kerstmis, naar de kerstvakantie, gezellig even bekomen met ons gezinnetje! Hiervoor heb ik eens zelf een eenvoudige adventskalender of decemberkalender gemaakt, geen kalender van Lego, Playmobil of chocola, maar 24 zakjes gevuld met een kleine verrassing! Vandaag zat er een 'Kazou-fluitje' in en na wat oefening werd er hier flink getoeterd, vooral door kleine Nienke en Ian.
Vandaag heb ik beslist om mijn huisjesquilt een beetje anders te gaan maken! Het worden geen 366 huizen, maar 304 en nog één groot huis aan de achterkant van de quilt. De 'mission impossible' van elke dag een huis heb ik toch al een hele tijd geleden opgegeven...
Ik was vrijdag ook heel even in het 'Kerst Open huis' van Atelier Salgarollo en daar kreeg ik terug de kriebel om aan mijn huisjes verder te werken. Ik kocht er ook nog wat stof en een leuk houten bobijntje quiltdraad van 'Yli'!
Zo ben ik ook te weten gekomen dat er volgend jaar in april op de Patchwork & Quiltdagen te Rijswijk een aantal huisjesquilts zullen getoond worden.
Ben benieuwd over ik dan zal staan...
En morgen ga ik voor het eerst eens een kijkje nemen bij een plaatselijke Quiltvereniging, ze komen om de veertien dagen samen!

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee voor een adventskalender, en jouw huisjesquilt zal zeker erg leuk worden

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langs komt en jouw reactie waardeer ik enorm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...