Pagina's

maandag 31 december 2012

Leuke verrassing...

De laatste uren van 2012 zijn aangebroken...
Ons buikje is weeral goed gevuld met een gezellige gourmetmaaltijd knus met ons gezin.
Nu nog even een berichtje plaatsen!
Van namiddag na het boodschappen doen, wachtte er thuis een fijne verrassing op mij. Een kaartje uit 'Japan', hoera! Enkele jaren geleden woonde er een japans gezin over ons. Ze waren heel gastvrij en we mochten zelfs een keer vers gemaakte 'Sushi' komen eten. Met Noriko, de mama van het gezin heb ik nog een beetje contact gehouden, met brief of email. In het voorjaar liet ze me weten dat ze op vakantie kwam naar Antwerpen, dat was eind juli. Ze kwam met haar moeder bij ons op theevisite...
Het was héél gezellig. En als we elkaar niet zo goed verstonden, had ze haar vertaalzakcomputer of iPad bij de hand. We wisselden geschenkjes uit en ik liet mijn huisjesproject zien. Vooral de moeder was ook erg geïnteresseerd in mijn huisjes!
Hier zijn enkele foto's van die middag. Noriko heeft ze samen met het 'Season's Greetings' kaartje opgestuurd! Ik ben er erg blij mee, want ik had die middag zelf geen foto's gemaakt...
En hier het kaartje dat ik kreeg!

Zo wens ik jullie ook een fijn en gezond nieuw jaar 2013 toe, met héél veel creatieve uren...
Mijn goed voornemen voor het nieuwe jaar is: bestaande projecten eindelijk eens afwerken. We zullen zien!


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's en herinneringen aan zo'n bezoekje, leuk hoor!!!
    Fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2013

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat het contact gebleven is, leuk om iemand op de andere helft van de wereld te kennen. Wat een lieve foto's aan een gezellig bezoek kreeg je toegestuurd, tezamen met echte Japanse Season Greetings.
    Ik wens dat je goede voornemens voor een groot deel uitkomen, ik weet niet hoe groot je stapels zijn die je wilt verwerken, maar meestal gaat er meer tijd in zitten dan je hoopt, maar daarom niet getreurd, iedere affo is er eentje.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langs komt en jouw reactie waardeer ik enorm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...