Pagina's

donderdag 21 juli 2011

Villa Pardoes!

We zijn net terug van een fijne week in Villa Pardoes! In deze villa worden gezinnen met een kind dat ernstig ziek of een beperking heeft, een week lang verwend. Je verblijft gratis in een leuke woning en je kan de hele week de Efteling bezoeken zoveel je maar wil! Er zijn ook nog andere aktiviteiten mogelijk.
Tijdens ons verblijf hebben we andere gezinnen ontmoet waarmee we onze ervaringen konden delen. Onze kinderen hadden al vlug vriendjes. Nienke had het hier ook naar haar zin. Er waren een aantal grote meisjes die zich graag om haar bekommerden. En Pierre, een jongetje dat een paar maanden ouder was dan onze zus, zag onze Nienke helemaal zitten!
Het was er echt super!
Onze jongens zijn ook al op kamp geweest! Ian ging met zijn scoutsgroep naar De Panne en Jente was voor de eerste keer op CM-kamp in Retie.
Morgen vertrekt Jente ook nog op kamp met De Zonnepinkers (AKABE scoutsgroep)!

Ondertussen heb ik nog wat genaaid aan Christmas Fun.
Deel 1"Cookies" is helemaal klaar!
 De Ohiosterren van deel 2 zijn ook al klaar.
De top van mijn Catquilt is ook al een poosje af, maar ik had nog geen foto op mijn blog gezet.
Nu nog de afwerking!
Zo, ik ben blij dat ik nog eens een berichtje gepost heb!
Het gaat hier met ups en downs, maar in de schoolvakanties heb ik echt veel minder tijd om even achter de computer te gaan zitten.

2 opmerkingen:

  1. Hé wat fijn dat jullie een fijne week hebben gehad! Wijzelf zijn ook net terug van vakantie...Wij zochten de Goudkust op en het goede weer. Heerlijk rusten, boeken lezen en culturele uitstappen. Wat ben je ook nog ijverig bezig geweest, mooi hoor!!!
    Grtjs Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi! Er is weer een Link Your Stuff op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je mee wilt doen. Fijn weekend! Groetjes, Annemarie
    www.annemarieshaakblog.blogspot.com (voorheen Annemarie’s Breiblog)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langs komt en jouw reactie waardeer ik enorm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...