Pagina's

woensdag 16 januari 2013

Eentje helemaal af...

en een andere quilt begonnen!
Ik had mij ingeschreven voor een workshop "Chesterfield" bij Atelier Salgarollo in Westerlo.  En die was gisteren, juist wanneer onze weerman een moeilijke ochtendspits verwachtte... Meneer Ullizee is deze week aan de andere kant van de Oceaan, in Boston, dus moest ik mijn plan trekken!
Maar ik had maandagavond alles goed klaar gezet, warme winterkledij, boterhammen, naaigerief, boekentassen. Het verkeer viel reuze mee, kinderen op tijd in hun klas en moeke op tijd in Westerlo! Na een leuk patchworkdag ben ik dan toch maar een uurtje vroeger door gereden, zodat ik weer op tijd terug was voor de kids.
De chesterfield quilt wordt een gezellige, warme quilt, helemaal in flannel, met de machine gemaakt. Ik heb onze oudste zoon belooft dat hij er onder mag tijdens het televisie kijken en daar kijkt hij al naar uit...
Zondag heb ik ook mijn poezenquit afgewerkt. Meneer Ullizee heeft hem bevestigd tegen de muur naast onze kachel in de woonkamer!
Buiten een paar 'beginners' schoonheidsfoutjes ben ik wel tevreden van het resultaat!

6 opmerkingen:

 1. Je poezenquilt mag er wezen hoor, chapeau! en de Chesterfield lijkt mij ook een mooie en lekker warme te worden, succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je poezenquilt is echt mooi geworden. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wacht tot je ziet wat meneer Ullizee meebrengt uit Boston om te quilten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier met deze mooie quilt, hij ziet er nu al aantrekkelijk uit.
  De poezenquilt is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even langs komt en jouw reactie waardeer ik enorm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...